Sant Joan de Mediona tornarà a ser —el cap de setmana del 26 i 27 de maig— la capital catalana de la màgia internacional 

25/04/2018

El mag i ventríloc Selvin, n’és el director màgic de l’esdeveniment i també serà el presentador de la Gran Gala Internacional del dissabte 26 al vespre

  • Tercera edició d’un esdeveniment que oferirà màgia per a tota la família i que enguany compta amb una important participació de magues. A la Gala Internacional hi intervindran 7 magues i mags, com la xinesa-EUA Jade o Hausson, Premi Nacional de Cultura de la Generalitat de Catalunya 2018. 

 

  • Es reconeixerà la trajectòria del Mag Lari, qui descobrirà una placa commemorativa al mural del Medimàgic.

 

  • Per Servando Casas, alcalde de Mediona, “Medimàgic és un esforç econòmic i logístic considerable per un municipi del nostre tamany i ubicació,  però també un exemple de que amb voluntat es poden fer activitats culturals de primer nivell fora de dels circuits habituals, ara només cal que les administracions competents ens ajudin”.  

 

Sant Joan de Mediona, (Alt Penedès) 25 d’abril de 2018. Després de l’èxit de les dues anteriors edicions, Sant Joan de Mediona, acollirà el cap de setmana del 26 i 27 de maig,  Medimàgic2018,  un festival internacional de màgia i il·lusionisme que vol fer arribar aquest art a tota la família.  Per això els organitzadors han preparat tot un seguit d’activitats que van des de una gran gala internacional fins a espectacles de màgia gratuïts que es duran a terme per tot el municipi de l’Alt Penedès.

 

Aquest matí s’ha presentat Medimàgic 2018 a la seu de Consell Comarcal de l’Alt Penedès,  a Vilafranca. Hi han participat per part de l’Ajuntament de Mediona, un dels mags i ventrílocs en actiu més reconeguts i premiats de Catalunya. Selvin serà el presentador de la gala internacional de dissabte 26, i també és el director màgic de Medimàgic 2018. 

 

Ha estat el mateix Selvin qui, en repassar el programa, ha destacat queLes dues gales, la internacional de dissabte 26 al vespre, i la de joves promeses, de diumenge 27 al matí, son de pagament i les entrades es poden trobar anticipadament a www.codetickets.com 

 

Gala Internacional i Homenatge al Mag Lari

La Gran Garla Internacional Màgica del dissabte 26 de maig  (Poliesportiu Antoni Ramallets, 21.45h,) comptarà, a més de la conducció del Mag Selvin, amb d’altres set il·lusionistes d’estils diversos. Per Selvin, En aquest aspecte remarcar que Medimàgic 2018 té una important participació de magues.

 

També dir que, com en anteriors edicions, Medimàgic 2018  reconeixerà la trajectòria d’un professional de l’il·lusionisme.  Enguany qui descobrirà una placa amb el seu nom al mural medimàgic serà el , qui per a Selvin —que va assessorar-lo en alguns espectacles— L’homenatge al Mag Lari serà dissabte 26 a les 12h.

 

Una aposta municipal i dels patrocinadors.

Servand Casas, alcalde de Mediona ha remarcat que “. En aquest aspecte l’alcalde ha volgut reconèixer la confiança dels patrocinadors, com ara Freixeneda, i ha destacat que ha dit Servand Casas.

Trobareu més informació, breus CV dels mags, programa i link de compra d’entrades al web www.medimagic.net 

 

El preu de les entrades per a la Gran Gala Internacional Màgica de dissabte 26 a les 21.45h és de 12€ anticipada i 15€ a taquilla. Per a la Gala de Magues i Mags Joves diumenge 27, a les 12h, és de  7€ anticipada i 5€ a taquilla. Les entrades es poden comprar a www.codetickets.com

 

Més informació i entrevistes Premsa Medimagic 2018.
Julio Moreno. 619 345 761

redaccion@eycom.net